Så mycket sockgarn, så lite tid

Häromdagen ryckte det lite i sockstickarnerven. Jag behöver fortfarande små projekt som kan fungera distraherande från några riktigt långdragna wips, och bakgrundssockor är ett utmärkt alternativ. Det är sedan gammalt.

Jag var dock osäker på om jag hade något sockgarn på lager, så jag studsade iväg till garnskåpet för att inventera. Mina fynd kan skådas nedan:

IMG_20160819_165233

Hrrm. Det fanns med andra ord lite sockgarn. Jag blev både förfärad och förtjust, men mest det senare. Det var väldigt roligt att gå igenom alla nystan och minnas hur de kom att hamna i min garnstash: Ett nystan köpte jag i Edinburgh, ett annat i London. En härva var det första garnet jag köpte från en indiefärgare, andra har jag köpt på bloppisar eller fått av fina vänner. Det är också stor bredd i märken och färger jämfört med min övriga stash som är mer restriktiv.

Så vad blev det då av denna arkeologiska utgrävning? Ett par sockor är på god väg att bli klara. Mönstret heter Stepaside och är väldigt tjusigt med en spetspanel som mer ser ut som flätor än något annat. Det syns dock inte jättebra på min sockblockare, så när båda strumporna är klara ska jag ta några ordentliga bilder. Garnet är ett nästan-neonrosa från Schoppelwolle.

20160823_192453-1

Sockor i all ära, men jag är tveksam till om jag kommer kunna hantera att sticka sockar av allt detta garn. Har ni mycket sockgarn? Vad gör ni av alltihop?

Annonser

En reaktion på ”Så mycket sockgarn, så lite tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s