Psykologstudent gick på praktik – du kan aldrig gissa vad som hände sedan

… hon slutade blogga fullständigt, givetvis. Med denna clickbait-inspirerade rubrik hoppas jag kunna locka tillbaka åtminstone några läsare från internetdjupen. Mvh är lömsk.

Jag var alltså på praktik i tre månader, och allt mitt hjärnutrymme togs upp av att lära mig hitta i landstingskorridorer, hantera journalsystem som måste varit kodat av APOR, fundera på om jag borde falla för grupptrycket att köpa ett par birkenstocks samt försöka att inte framstå såhär för klienter:

original

Jag tror jag lyckades hyfsat. Jag köpte iallafall inga birkenstocks. Och jag hade så himla roligt och lärde mig så himla mycket.

Blogg och stickning fick med andra ord stå tillbaka. Under de tre månader jag hade praktik tror jag att jag bara stickade två par vantar, ett par vardera åt mina handledare (jag vet, jag är en dröm). Sedan har jag tre blogglösa månader till att stå till svars för och näe jag vet faktiskt inte vad jag har att säga till mitt försvar där. Men då stickade jag desto mer. Till exempel tröjan som skymtar på bilden nedan, där jag är mycket peppad på en palsternacka:

Mat alltså. Bra grej. Jag har haft den tröjan minst en gång i veckan sedan den blev klar i mitten på februari. Planerar ett betydligt längre inlägg om den framöver men just nu nöjer jag mig med att säga jag älskar dig, tröjan.

Så, vad ville jag med det här inlägget egentligen? Mest bara säga att: tumblr_lgbp7rcxmb1qgbabho1_500

56318754-08ba-4bac-b19a-69e8a1b111ec

Kärlek, cOrDeLiA_faN_91

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s